Maailman parhaat piparit

       Aineet, joita tarvitset:

  • 200 g voita tai margariinia
  • 200 g sokeria
  • 1 keltuainen
  • 2 rkl siirappia
  • 3 tl vaniljasokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl soodaa
  1. Rasva ja sokeri vaahdotetaan keskenään hyvin.
  2. Lisätään vatkaten joukkoon keltuainen.
  3. Lisätään joukkoon vatkaten siirappi.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon.
  5. Tee kahdelle pellille. Tee kummallekin 4 noin 1,5 cm paksuja tankoja, jotka ovat koko pellin mittaisia.
  6. Paista 200 astetta celsiusta kunnes ovat kauniin värisiä (vaalean ruskeita, kullankeltaisia..)
  7. Leikkaa heti kun otat pois uunista vinottain!

Jauhojen joukkoon voi lisätä vaikka kourallisen hasselpähkinä rouhetta, maistuu ihan hyvältä!