Taas yhdet lisää valmiina! Vaikka näitä on tässä jo nähty joka väriä, niin laitan silti kuvan blogiinkin. Tiiätte ainakin, mitä jatkuvasti teen.

1247233945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perusvillasukat, kokoa 41 / 42. Lankana on Novitan 7 Veljestä. Sukkapuikkoina olivat Knit Picksin 3,5 mm:n sukkapuikot. Näissä on nyt raidat, toivottavasti ovat kuitenkin tarpeeksi "rauhallisen" näköiset, että kelpaavat. Näistä miehistä ja niiden sukkajutuista kun ei ikuna tiiä!

Laskujeni mukaan vielä pari paria näitä seiskaveikka perussukkia, sitten alkaa olla tinki hetkeksi aikaa täynnä ja tehdään jotakin kaunista ja somaa, pitsiä ja kivoja värejä!

Eilen postilaatikosta löytyi uusi Novitan neulelehti. Lehdessä on ihan kivoja ohjeita, vaikka aika kyynisesti suhtauduinkin tähän uuteen lehteen. Uudet Purot vaikuttavat minusta aivan Noroilta (jo nimeltäänkin), ja muutama ohje oli aika samanlainen, joita esim. on näkynyt iankaiken netissä. Esim. Calorimetryä muistuttavan ohjeen löysin myös uudesta Novitasta. Siinä mielessä hyvä juttu, että en oikein ole rohjennut vielä englanninkielisiin ohjeisiin tutustua. Mutta missä vaiheessa kyseessä on kopiointi? Milloin voi sanoa, että ohje on oma? Kuinka paljon pitää olla muutoksia ohjeessa, että se on oma?

Niin, ja sitten se kukkapitsilaite...

Minäkö kriittinen? Lupaan ensi kerralla bloggailla positiivisemmin. Varsinkin, kun olen tehnyt noita Enkelin hommiakin. Siksi kai minulla on nyt pikkaisen paineita oman käyttäytymisen suhteen. Mutta uskon, että juuri sitä pitääkin aina välillä tarkkailla! Hyvää viikonloppua kaikille!

PS. Myymme Huuto.Netissä Wasalandia lippuja, olisi 2 ylimääräistä ja edullisesti kaupan. Viikonloppuna käymme pojan kavereiden pistoamalla reissulla Puuhamaassa. Eli yhtä huvipuistoa koko elämä... Sukankudin mukaan!!!