Koska aina sanon tekeväni vain sukkia, ja täällä ei niistä pahemmin kuvia näy, niin nyt sitten laitan niitä sukkia oikein kunnolla!

Tämä setti on mun pojan. Lankana on Novitan 7 veljestä siniraitaversiona. Sukat ovat kokoa 38/39. Pipoa on pidetty paljon, mutta alkaa olla kuulemma pieni (kuinka kauan lapsen pää voi kasvaa???) Rannekkeet tai rannehikinauhat oli myös pakkko saada, mutta luulen, ettei niitä ole ikinä käytetty. Kuvaajan "sommittelema" kuva.

Nämä sukat ovat mun omat. Lankana on taas se sama Novitan 7 veljestä, mutta nyt vihreäraitaisena. Musta tämä väri on hyvä. Sukan koko on 38/39.

Nämäkin sukat ovat ihan itselle tehdyt. Lankana on Viking Sportsragg ja lanka on ostettu Susulta Anjalinilta. Näiden sukkien koko on se sama 38/39. Tästä kirjavasta langasta tein sukat myös ystäväni tyttärelle, hänen sukkansa olivat kokoa 32.

Myös nämä kirjavat sukat on tehty Viking Sportsragg -langasta. Kokona on se vakio, eli 38/39. Näiden sukkien olinpaikkana on myös se "valmiiden sukkien kassi".

Tästä samasta langasta tein siskontytölle joululahjaksi sukat kokoa 32 sekä kämmekkäät, niistä ei nyt kyllä ole kuvia. Myös äitini ystävä sai lahjaksi tästä langasta tehdyt sukat Ystävänpäivänä, sukkien varressa oli palmikot.

Nämä sukat on tehty Novitan 7 velejstä Jättiraidasta. kokona se ainainen 38/39. Odottavat tulevaa omistajaansa "valmiiden sukkien kassissa".

 Myös näissä sukissa lankana Novitan 7 veljestä Jättiraita. Sukan koko (yllätys, yllätys) 38/39. Myös nämä sukat ovat vielä käyttäjää vailla. Ilmeisesti pitää mennä loppuvuodesta myyjäisiin! Tai sitten on joululahjat kohta pian taas tehty!

Nämä molemmat Jättiraita sukat olisivat mun mielestä kauniimmat, jos niistä puuttuisi kokonaan tuo valkoinen raita. Mun mielestä valkoista ei tarvita tuollaiseen väriyhdistelmään ollenkaan!

Nämä sukat on tehty Novitan Jussi -langasta. Sukkien koko taas on se 38/39 ja sijaintipaikkana se "valmiiden sukkien kassi". Tässä Novitan Jussi langassa on samaa ongelmaa, kuin Isoveli langassakin eli solmuja ja yhdyskohtia löytyy kerästä aivan liian usein!

Tulipa sitten esiteltyä sukkiakin! Mullako muka pakkomielle sukista??? Nyt vain ei ole pääteltynä ja kuvattuna enempää. Eli ehkä jonakin iltana käyn äidin luona iltakahveella sukkakassin kassin kanssa ja kysyn, josko auttaisi... Se päätteleminen on minulle se kaikkista vaikein juttu sukissa. Pitää odotella, että poika saapuu koulusta, jotta voi kuvata tuon loppu pinon tämän vuoden aikana valmistuneista sukista (ne jo päätellyt) Silmänisku