Pojan synttärit olivat ja menivät. Leipomukset onnistuivat omasta mielestäni hyvin, ja viimeiset vieraat kävivät tänään niitä maistelemassa. Mä sit tykkään näist linkityksist!

1248295685_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Porkkanakakku onnistui omasta mielestäni hyvin, sitä tehdään taatusti vielä monta kertaa uudelleen. Ohje löytyi samasta Dan Sukkerin lehtisestä kuin marenkienkin ohje. En laita tänne blogiin reseptejä, koska kyseessä kuitenkin on sukkablogi eikä leivontablogi. Vaikka tällä hetkellä on sellainen fiilis, että blogin nimeä pitäisi ehkä vaihtaa Silmänisku

1248295768_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Veimme Susulle Lankakauppaan hieman maistiaisia pojan kanssa tänään ja Poju sai Susulta aivan ihanan synttärilahjan. Ensiksi langat jalkapallopussiin, jota olen suunnitellut jo jonkin aikaa virkkaavani hänelle. Sai itse valita värit ja yllätykseni valitsi mustan Alminan. Musta ehkä onkin pallopussin paras väri, likastuu kuitenkin niin helposti. Hän sai myös Kalastuslehden, joka sai aikaan aivan haltioituneen ilmeen Pojan kasvoille. Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä Susu tietää, miten tämän miehen alun saa onnelliseksi!

Tänään sain kotiini myös kaksi uutta hyllyä. Olen kauan haaveillut lisätilasta kirjoille ja nyt sain edulliset hyllyt ja kotiinkuljetuksen. Tämän illan olenkin aika ahkerasti suunnitellut, mitä kirjoja hyllyyn laitetaan. Ainakin kaikki käsityökirjat!

Kaiken kaikkiaan, oli todella hyvä päivä!