Luin jokunen päivä sitten Mariannen touhuiluista, että jos ei ole onnea rakkaudessa, niin sitten pitäisi olla arpaonnea. Joten nyt otetaan kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin osaa ja samaten tuplaillaan mahkuja voittoon ja linkataan. Varsinkin, kun tykkään NIIN kovasti linkkailla!

Heinäkuun helteinen kilpailulista:

1.  Ilmattaren Ihmemaassa on 17.7. astikka kilpailu.

2. Neulontai -blogissa on keskiviikon  kommentointikampanja, ottakaa siihen myös osaa. Todella hyvä idea, millä tavoin innostetaan blogien lukijat jättämään kommentteja enemmän :)

3. And because I love Ireland, My Irish Giveaway in Irish Muses blog. I've been once in Dublin and one of my biggest dream is going there again.

4. Violarium -blogissa on myös arvonta.

5. Lanka jo palaa -blogissa on myös arvonta.

Kilpailuja taisi olla enemmänkin, niitä siis, jotka suunnittelin linkittäväni. Nyt kuitenkin unohdin mitkä blogit ne olivat. jotenka, listasta tuli lyhyt, mutta toivottavasti sitäkin voitokkaampi! Lisäillään niitä muita myöhemmin!

1247050597_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Neulottukin on, ihan perusvillasukat, kokoa 42 / 43. Lankana Novitan Jussi. Puikot olivat Knit Picksin 3,5 kokoiset sukkapuikot.

 

1247050746_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Susulta ostettu katajanappi sopi mielestäni hyvin tähän kassiin. Ehkä olisi saanut olla hieman isonmpi vielä, kun tuo nappia varten tehty lenksu on aika iso. Mutta uskon, että tälläkin pärjäillään. Katajan tuoksu on ihana. Puun tuoksu on muutenkin hyvä, tästä aiheesta voisin melkein kirjoittaa romaanin, "Miten hyvä puuntuoksu vaikuttaa loogiseen ajattelukykyyni ja järkevään päättelyyn..."

By The Way, kuvat piti siirtää uudelleen, ilmeisesti en ole ihan niin hyvä tietokoneen kanssa, kuin luulen!