Ja samalla kekseliäisyydellä mennään ja porskutetaan eteenpäin, eli tiskirättiä pukkaa taas! Tähän tiskirättii / pikkupyyhkeeseen tungetaan kaikki Tiskikukkasista jääneet puuvillalangan jämät.

Lanka on Novitan Alabamaa ja puikot ovat pitkät, suorat puikot, kokoa 3,00 mm. Tähän pikkupyyhkeeseen on tarkoituksena tikutella kaikki Alabaman jämät, mitä nurkista löydän ja mitä muista räteistä jäljelle jää.

Kävin pikaisesti Vuohensaaressa. Tämä kesäkuinen syysmyrsky (muuksi tätä ei voi sanoa) vain tekee ulkona olemisen melkein mahdottomaksi. Säät ja lämpötilat muuttuvat päivästä toiseen niin äärilaidasta toiseen, ettei oikein osaa enää pukeutua kunnolla.

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut, että pitäisi ommella kesävaatteita, vaikka näillä keleillä niillä ei kyllä ulkona tarkene olla. Joku tunikanmallinen paita hihattomana olisi kiva. Nyt pitäisi vain löytää ohje ja kaavat jostakin sellaiseen. Eli vinkkiä saa laittaa!!

Sain muuten eräältä ystävältä kasan vaatteita eilen itselleni, joten "vaatekriisi" alkaa helpottamaan vähitellen. Mutta totuus on, että tälle painonnousulle on pistettävä piste. Ruokavaliota kuntoon ja liikuntaa enemmän. Olen melkein aina tehnyt fyysisesti raskasta työtä ja nyt työttömänä ollessa olen huomannut, että liikun aivan liian vähän. Yritän korjata asian. Samaten alan treenaamaan herkullisia salaatteja sekä kasvisruokia enemmän, muistaakseni minulla pitäisi olla jopa kasvisruoka kirjoja.

Nyt vielä hetkeksi tikuttamaan tiskirättejä!