Jokin aika sitten minulla kävi todella hyvä tuuri, voitin Susien lampaat -blogissa olleesta arvonnasta Särmä -lankaa!

Palkinnon mukana oli aivan ihana, itsetehty kortti. Sellainen, mitä en itse ikinä osaisi tehdä. Lanka on Perinteistä villalankaa, 100%:sta Suomenlampaan karitsavillaa. Rukilla käsin kehrätty kaksisäikeinen lanka.  Puikkosuositus on 3 - 4. Ja lanka, lanka tuntuu kädessä ihanan pehmeältä ja mukavalta! Kiitos Susi, tämä lanka on aivan ihanaa!

Mietin jo etukäteen, heti kun kuulin voitostani, että mitä tekisin langasta... Muutama hyvä ystävä ehdotteli heti lapasia. Ja asiaa mietittyäni luulen, että teen lapaset!

Muutamat ihmiset ovat taas ihmetelleet tätä minun arpaonneani. Ehkä se on niin, kuin aikaisemmin oli puhetta, että "jos onnea arvassa, niin ei rakkaudessa". Mutta leikki leikkinä ja asiaan, otan kyllä osaa todella moniin arpajaisiin ja luen todella monia blogeja. Rehellisesti tunnustaen, olen koukussa blogimaailmaan...

Kotona on nyt aika hiljaista, kun Poika on reissussa. Ystäviä on tullut tavattua. Eilen olin nauttimassa todella hyvästä stand up -esityksestä. Tänään on tarkoituksena ottaa rennosti ja päätellä muutama KYH -työ, jotta pääsen nopeasti bloggaamaan myös käsitöistä!