Ostin viime viikolla tämän virolaisen käsityö-lehden. Huomasin lehdessä ohjeen tämän tyyppiseen pussukkaan, jonka Jossu teki joskus aikaisemmin yhteiselle ystävällemme. En nyt välttämättä usko, että tekisin sellaisen pussukan, mutta olihan sekin hyvä syy ostaa lehti. Nyt ainakin on jonkinlainen ohje kotosalla.

Lehti on mielestäni aika erintyyppinen, kuin suomalaiset käsityölehdet. Ihan kiva lehti kuitenkin. Katsotaan nyt, mitä tulee siitäkin tehtyä, vai tuleeko mitään.

Huomenna aamulla minulla on ammatinvalintapsykologi. Suunnitelmissa on ehtiä hakemaan opiskelupaikkaa perjantaihin mennessä, silloin päättyy yhteisvalinta. En tiedä, olenko kovin innostunut opiskelusta. Mutta aivan pakko on yrittää tehdä jotakin. Tällä hetkellä on pakottava tarve saada jotakin rutiinia elämään, aikuisia ihmisiä, oli sitten kyseessä työpaikka tai opiskelupaikka.

Ihania ilmoja ollut, auringonpaistetta, linnun laulua, lämmintä. Ensi lauantaina on viimeinen Neuleklubi. Odotan innolla, ihanaa nähdä taas muut kurssilaiset. Harmittaa, kun kurssi loppuu nyt keväällä, juuri kun on tottunut porukkaan. Ehkä sitten taas ensi syksynä?