Pullanleipomisessa en ole ikinä ollut mikään kovin hyvä. Nyt ykskaks yllättäin hoksasin, miten saan tehtyä pullasta tosi namia. Siihen pitää laittaa joku niin tosi hyvä täyte, ja silloin siitä on aivan pakko tulla hyää!

1240829309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli rahkapullaa tein parilla päivällä. Onnistuivat todella hyvin. Rahkatäytteen loppuessa kesken laitoin paiston kestävää vadelmahilloa loppuihin ja niistäkin tuli tosi hyviä. Hyvä, ettei pojan kanssa tapeltu viimeisistä pullista Silmänisku

Suunnitteilla on pullantäyte, missä olisi halvaa. Pitää ensiksi kurkkia muutama ruoka / leivontablogi ja sen jälkeen aloittaa suunnittelutyö asian tiimoilta.

Nyt on onneksi aikaa opetella tuota pullanleipomistakin. Olen tässä viime aikoina miettinyt, että menikö aikoinaan ammatinvalinnat ja opiskelut ihan hongikkoon? Jos musta olisikin tullut hyvä kokki... Tai vaikka leipuri...

Taidan tässä jonakin päivänä laittaa blogiin uuden välilehden ja kirjoittaa sinne kaikki keittokirjani luetteloon. Kun niitä jokunen on kertynyt. Ja eihän se, että ihmisellä on kymmeniä keittokirjoja, todista mistään pakkomielteestä? Eihän? Mutta niitä on NIIN kiva lueskella. Ja katsoa kuvia.

Kävin tänään Susulla ja sain vinkkejä punaisen paidan jatkoon. Hän on mulle henkisenä tukena tässä paita-asiassa. Kunpa saisin tämän paidan pian valmiiksi, niin voisin tehdä itselleni jonkun kesäpaidan.

Hoksasin juuri, että hieman kiireeksi vetää tuon Vapun kanssa. One meinaan jo tällä viikolla. Ja lupasin pojalle tehdä simaa. Toivottavasti se ehtii käydä kunnolla.

Nyt siman tekoon! Pitäähän sitä kunnon lapsiperheessä olla jotain käymässä, vaikka sitten vain simaa!

PS. Neuleblogi, mis o vaa rahkapullii!