Poika on kysellyt lapasia koko syksyn. Koska en lapselle niitä ehtinyt neulomaan kaiken maailman kiireiden vuoksi, niin repäisin ja ostin kolmeparia käsineitä.... Yhdestä parista tuli juuri tänään palautetta: Toista kertaa kädessä ja reikiä täynnä. saumat auki jne. Eli viimeistään ensi viikolla menen antamaan palautetta a´la Reklamation Heroe. PS. Miksi minä aina ostan huonoa tavaraa????

Aikaisemmin syksyllä ostin lankaa (itseasiassa aika yllättävää, vai kuinka) Pojan lapasia varten. Ja nyt sitten yritin tehdä niistä jotakin, ihan summamutikassa neuloen ja yrittäen oikein hyvää ja sopivaa tulosta.

Nämä on neulottu bambuisilla sukkapuikoilla, kokoa 6,00 mm. lanka on se Adriafilin baba, jonka pitäisi huopua. Tässä vaiheessa, kun epätasaiset lapaset olivat Pojalla koetuksessa, hän totesi että näitä saa huovuttaa vain ihan pikkuisen. ehdotti pesovati huovutusta lämpimässä vedessä... Lapseni taitaa olla nero... Tai ainakin perinyt äitinsä älykkyyden. PS. Please, ei mitään kommentteja näistä jutuista, haluaisin laittaa lapaset silti pesukoneeseen.

No, lapasia en ole vielä uskaltanut laittaa mihinkään huopumaan, mutta suunnittelen kyllä tehdä asialle jotain...

Edit: nämä ovat livenä nätimmät, näyttävät kuvassa aivan hirveiltä!