Olen sairastanut tässä parisen päivää melko rankasti flunssaa, lauantain makasin kokonaan sängyssä. Nyt alkaa olo hieman helpottaa, siksi päättelin jo sukatkin. (Huom. Ihan itse. En tajunnut, että Susun ehdotusta olisi ihan oikeasti voinut käyttää hyväkseen...) Ja pakko blogiinkin on jotain saada aikaiseksi, ei täällä muuten kukaan jaksa käydä kurkkimassa.

1244396218_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana on Gjestalin Frost, 75% villaa ja 25% polyamidia. Sukkapuikkoina oliavt Novitan puikot kokoa 2. Kuvittelin tekeväni sukkia koolla 2,5, mutta saatuani sukat valmiiksi huomasin niiden olleenkin kakkoset. Sukkien koko on 38 / 39, eli omaan jalkaan sopivat.

Aika jännästi raidoittuivat nämä sukat. Aluksi pidin raitoja itse aivan hirveinä mutta poikani ihastui niihin. Pohjavärinä maastoväri ja siinä raitoina Suomen lipun värit, jokaisen pojan unelma väriyhdistelmä! Tällaiset on kuulemma saatava.

Pojan jalkapäytä on vain pikkaisen korkeampi kuin itselläni, joten nämä sukat eivät mahtuneet hänelle. Teen hänelle toiset hieman isommat heti, kun ehdin.

Nyt olen vain luvannut tehdä useammatkin sukat ja se punainen villapaita on aina vaan kesken... Eli pitäisi alkaa tekemäänkin jotain eikä vain lupailla!