Tämä on KYH:äilyn neljäs Tiskikukkanen. Pakko tunnustaa, että tykkään tästä mallista. Kävi vain NIIN mukavasti, että Novitan Alabamat loppuivat (lopultakin, huh!) ja saattaa olla, että Tiskikukka -tehtailut loppuivat samalla.

Lankana Tiskikukassa on siis lankana Alabamaa, puikot olivat kokoa 3,50 mm ja tällä kertaa sukkapuikot. Vaihtelu virkistää ja sitä rataa. Jos muuhun ei voi vaikuttaa, niin edes puikkovalintaan... Kyseessä ei ole välineurheilu, ei ollenkaan!!

Tämän KYH:äilyn aikana olen nyt sitten saanut laskujeni mukaan seitsemän työtä valmiiksi. Pari vielä ptiää aloitella tänään. Ja eilen siivotessani erästä laatikkoa (sellaista isoa muovilaatikkoa), löytyi muutama kerä Novitan Cottonellea sekä muitakin lankoja, eli ehkä siitä langasta tulee vielä muutama Tiskikukkanen sittenkin...

Tämän KYH:in aikana on tullut bloggailtua todella paljon, aloitukset ja valmistumiset ja vähän muutakin siinä sivussa. Kun KYH loppuu, täälläkin varmaan hiljenee aika paljon meno. Vaikka nyt heinäkuun ajan pitää tehdä ahkerasti valmiiksi kesäkuussa aloiteltuja neuleita.