Nyt on ollut aika aktiivinen viikonloppu, pari peliä pojalla, itsellä Neuleklubi ja tottakai piti käydä kaverin luona kahvilla. Synttärikahvilla. Eivätkä ne synttärit siinä olleet niinkään pääosassa, vaan omasta mielestäni hyvä seura ja kunnon jutusteluhetki. Semmoisia hetkiä tarvitsee välillä tosi kovasti.

Ja nyt olin kerrankin jo etukäteen miettinyt, mitä vien lahjaksi. Minä en ole mikään kunnollinen "shoppailu ihminen", vaan ostaminen tuottaa aikamoista tuskaa. Varsinkin muualla kuin ruokakaupassa tai Lankakaupassa.

Nyt kuitenkin huomasin omasta mielestäni kivoja juttuja kauppareissulla ja Lankakaupassa upean väristä lankaa. Ja siinä se sitten olikin. Vaikein asia valmis.

Neuleklubissa oli kiva fiilis ja mukavia ihmisiä. Hän, joka Neuloo mopsien kanssa, aloitteli todella upeaa neuletta jostakin ihanan pehmoisesta Adrianfilin langasta. Ja päällään hänelle oli myös todella hyvännäköinen neule. Jotkut ne vaan osaavat tehdä mitä tahansa!

Jossulla oli ratkaisuja kaikkiin ongelmiini. Peltipurkki tämän vuoden lankavyötteille, "palkaksi" siitä kun päivitän Kädentaitajien blogia. Minä kun tarvitsen aivan välttämättä peltipurkin vyötteille, jokaisella meillä on ne omat omituisuutemme... Kierrätys kunniaan, hän taisi luvata minulle myös farkut. Tarkoituksena on käydä sovittamassa niitä ensi viikolla. Harmi, kun Helmiä ei näkynyt Neuleklubissa, mutta ehkä sitten ensi kerralla.

Koko viikonlopun on aurinko paistanut ja kevättä alkaa olla ilmassa. Auringon valo saa uskon kesän tulon heräämään aina maaliskuussa. Vaikka talvikin on ihan mukavaa aikaa (ainakin joidenkin mielestä, minä palelen liikaa..) niin auringon ja linnunlaulun lupaukset kevään tulosta saavat minut piristymään todella nopeasti. Kohta voisi aloittaa taas aktiivisemmat lenkkeilytkin...

Aina jossakin vaiheessa kevättä innostun ompelemisesta. Nytkin alkaa olla intoa tyynyliinoihin ja verhoihin. Verhot olisi aivan pakko vaihtaa olohuoneesta ja keittiöstä. Ja varsinkin keittiöstä, siellä kun on jouluverhot vielä ikkunassa. Toivottavasti Miisu ei lue tätä kohtaa sepustuksestani...

Pojan jääkiekkojoukkueella on tänään peli Porissa. Lähtö on puolentoista tunnin päästä. Meillä on ollut taas aika vauhdikas aamu, mutta toivottavasti tilanne rauhottuu, kun pääsemme lähtemään. Mukaan reissuun otan sukan kutimen tai ehkä jopa kaksi. Tällä hetkellä on kaksi sukkaa kesken ja molemmilla pareilla olisi vähän kiirekin. Matkasta on tulossa mukava, koska tiedän että reissussa mukana on neulova ystävä.

Nyt alan miettimään mukaan otettavia tavaroita ja sunnittelemaan lähtöä. Keväistä sunnuntai päivää kaikille lukijoille!