Toukokuun lopulla kävimme Uudessakaupungissa sukuloimassa. Poika tykkää ylikaiken näistä rannikkokaupungeista, vettä lähellä ja silloinhan voi kalastaa.

Lankakauppaan en sillä reissulla päässyt. Ensi kerralla en kyllä enää sitä missaa, eli katson netistä paikat ja osoitteet ja Enirosta kartan, jonka tulostan mukaan. Joihinkin asioihin pitää varautua kunnolla, muuten ne menevät aina mönkään!

1245964573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotain kuitenkin tuli ostettua... Kaupan nimeä en muista, mutta kyseessä oli pieni puoti, joka oli ruokakaupan ja Alkon välissä (oikeastaan eteisessä). Juuri tällaista Teepussi -laatikko on etsittykin jo jonkin aikaa. Tähän saa kauniisti esille teepussit, eikä tarvitse leikkiä monen pahvipaketin kanssa.

Tänään olisi ollut Salon Seudun Kädentaitajien tapaaminen, mutta minä unohdin sen. Harmittaa kyllä, sillä en ole paljon muuta tehnyt tänään, kuin kotona käsitöitä. Ja niitä olisi voinut tehdä hyvässä seurassakin, eikä yksin! Pitää varmaan sopia muiden kanssa, että alkavat muistuttelemaan minua näistä. Ei tässä iässä enää pysty kaikkia tärkeitä juttuja muistamaan Silmänisku