Sunnuntaina kävimme Salon Seudun Kädentaitajien kanssa Helsingissä Kädentaitomessuilla. Ostksia en pahemmin tehnyt, eikä se johtunut siitä, että vietin koko päivän Susun seurassa. Vaan ihan siitä, että melkein niitä kaikkia lankoja saa myös meidän kaupungin Lankakaupasta, siis ainakin niitä, mistä itsekin pidän. Ehkä se Koigu siellä yhdellä ständillä oli kiinnostavan näköistä, mutta en kyllä juuri nyt sitäkään tarvinnut.

Tällaiset tarvikkeet kuitenkin ostin reissusta. Pieniä silmukkamerkkejä sekä Addin puikkonallet. Pieniä, mutta tarpeellisia juttuja.

Meno- ja tulomatkalla linja-autossa meillä oli arpajaiset. Tottakai ostimme arpoja todella paljon. Voitin tälläisen kangaskassin, jota aion käyttää käsityöpussina.

Toinen palkintoni olikin jotain todella ihanaa, Merja Mäen Rakukeramiikkaa. Tämän ripustan uuden kodin seinälle, pitää vain löytää tarpeeksi hyvä paikka sille.

Reissu oli onnistunut ja seura reissussa oli todella hyvää. Tässä porukassa messumatkat ovat aivan ihania! Olen mukana ensikerrallakin.