Nyt minullakin on sellainen! Takin alle sopiva kaunis ja pehmeä kaulahuivi. Ja kaiken muun lisäksi se on vielä todella kaunis! Ainakin omasta mielestäni, olen meinaan aivan ihastunut tähän lankaan 

Lacy Baktus Aureasta. Teeteen Aurea on aivan ihanan pehmeä lanka, 50%:a alpakkaa ja 50%:a silkkiä, siksi uskoakseni tuntuu iholla aivan ihanalta! Lanka on taiteilijoiden käsin maalaama. Puikot olivat kokoa 4,00 mm. Kokeilin isompia ja tulin siihen tulokseen, että minun käsialalleni sopivat neloset paremmin. Salossa lankaa saa Susulta Lankakaupasta eli Anjalinilta.

Muutama sukkaprojekti on vielä kesken. Niistä pitäisi osa saada valmiiksi ennen kuin Sukkasato loppuu. En kuitenkaan usko, että pääsen niin suuriin lukemiin kuin Susu. Tällä hetkellä huivit ovat liikaa mielessä ja käsineitä aletaan vähitellen tarvitsemaan. Muutamat sukatkin pitäisi kyllä valmiiksi tikutella.

Huomenna on Neuleklubi. Odotan aivan innolla sitä, hyvässä seurassa neuleiden kanssa! Ajattelin pikkaisen jo tehdä alustavia suunnitelmia johonkin neuletakkiin tai paitaan. Eihän tästä mitään tule, jos minulla on vain huiveja ja sukkia! Neuleklubissa voisin uskaltaa aloittaa englanninkielisenkin ohjeen, sieltä saisin apua, jos en kaikkea ymmärrä itse.

Nyt hetkeksi tikuttelemaan ja sitten unten maille!