Pitää välillä siirtyä noista arpajaispalkinnoista neulomisiin. Ei nyt vielä ihan kaikki aika mene pakettien aukaisemiseen, vaan ehdin kyllä jonkin verran neulomaankin vielä. Vaikka ovathan nuo palkinnot olleet tosi kivoja...

Nämä sukat sain valmiiksi jo jonkin aikaa sitten. En vain voinut niitä blogata aikaisemmin, koska ne olivat lahjaksi. Yhdistyksemme rahastonhoitajalle oli jossakin vaiheessa luvattu punaiset sukat, ja tässä ne nyt ovat. Malli on se aina vaan sama Pirkka Pitsisukkamalli. Laitan taas tällä kertaa linkin, koska sitä aina kysellään. Lankana on Gjestalin Janne ja puikot olivat kokoa 3,50 mm. Lankaa kului yli 100 g mutta alle 150g, siinä sitä tarkkaa kulutuslaskentaa... Ja kyllä punainen on kaunis väri! Sukat ovat kokoa 39. Toivottavasti sopivat saajalleen!

Tämän saman mallin käyttäminen alkaa vaikuttamaan vähitellen jo pakkomielteeltä. Mutta ehkä vaikuttaisi mielenkiintoisemmalta jos sanoisin, että kokeilen vaan, miltä sama malli näyttää eri väreillä neulottuna.

Hiihtoloma on aluillaan ja Pojan flunssakin vaikuttaa hiipuneen, joten tulossa on taatusti mukava viikko meille molemmille. Nyt pitäisi viimeistellä (taas) parit sukat, jotta olisi myös viikonloppuna blogattavaa.