En ole ehtinyt blokkailemaan, pojan koulun kanssa ollut aika vääntöä ja sairastin siinä samalla flunssaa oikein kunnolla. Tämä toinen kerta peruskoulua ottaa mulla aika koville, numerot ovat kyllä paranemaan päin verrattuna ensimmäiseen kertaan... Mikään muu ei sitten menekään paremmin siihen ensimmäiseen kertaan eli oman kouluaikaani verrattuna.

Olen tehnyt Novitan Mambosta hihatinta. Sain yhden osan ihmeen valmiiksi ja pingotin & kostutin sen. Alla kuva pingotuksesta, onkohan oikein oikeaoppisesti tehty? Korjailin hieman tämän kuvan ottamisen jälkeenkin vielä.

Ompelin tosien hihasauman kiinni ja kokeilin (onneksi siinä vaiheessa), ja yllätys, yllätys... Liian lyhyt, joten nyt pitää neuloa vähän jatkoa siihen. Katsotaan, milloin saan valmiiksi. Nämä pienetkin purkamiset ottavat todella koville.

Ja ihan pikkaisen vain kävin Susulla Anjalinilla lankaostoksilla... Kun lupasin ystäväni tyttärelle tummat sukat, mustaa tai ruskeata. Eli Jannea sitten piti ostaa. Tämä onkin todella kaunis väri, ei ihan pelkkä mustakaan, en osaa edes kuvailla langan väriä. Ja pakkohan oli samalla ottaa nuo sinikirjavat Vikingit, kun olivat vielä ihan tyrkytyksessäkin eurolla kerä. Ahneutttani sitten otin ne kaikki. Niistä sitten sukkia loppuvuoden tarpeisiin, jos ei muuten niin joulupukin pussiin Silmänisku Tässä sitä nyt sitten taas selitellään ja selitellään, mutta sukkia tikutellaan heti kun ehditään.

Sukkiakin on parit parit valmiinakin, mutta niistä ei vielä voi sen kummemmin mitään kirjoitella. Kun niitä ei ole päätelty. Ehkä käyn viikonloppuna äidilläni imuroimassa!