Lopultakin tämä valmistui, eli Palett Revontuli! Huivi oli pidemmän aikaa valmiina neulottuna odottamassa viimeistelyä, lankojen päättelyä sekä pingotusta. Tämä oli kolmas Revontuleni ja tykkään aika kovasti neuloa tätä mallia!

Lankana huivissa oli SandnessGarnin mini Palett. Lanka on 75% villaa ja 25%nylonia. Puikot olivat Addin pyöröt, kokoa 5,00 mm:ä, pituus 80 cm:ä. Lanka on ostettu Susulta Anjalinilta jo aikaisemmin syksyllä. Pidän tästä väristä kovasti. Eilen oli vielä todella upea auringonpaiste, joten huivi oli helppoa kuvata ulkona ja väritkin näkyvät kunnolla.

Ja pakko tunnustaa, suuruudenhulluna tyyppinä tein huivista vähän isomman, kuin siitä olisi tullut ohjeen mukaan. Eli tein yhden mallikerran loppuun lisää, koska lankaa oli ihan kivasti jäljellä.

Poika haluaisi antaa tämän huivin välttämättä opettajalleen. Hän on sitä mieltä, että tämän huivin värit sopivat opettajan vaatteisiin. Ei kai tässä sitten ole muuta vaihtoehtoa, kuin aloittaa paketin teko heti, kun saan sukat vielä valmiiksi. Itselläni on todella hyvä olo, koska on mukavaa huomata, että lapsi pitää aivan aidosti opetttajastaan. Meillä kun on niitä muitakin kokemuksia aivan roppakaupalla aikaisemmista kouluvuosista.