Ja taas tuli valmiiksi yhdet sukat!Mallina näissä sukissa on joskus ammoin Pirkka-lehdessä ollut ohje. Lanka on Novitan 7 Veljestä lanka ja puikot olivat 3,50 mm:n sukkapuikot. Sukkien koko on 38 / 39 ja painoa sukilla on 106 grammaa. Tein näihinkin hieman pidemmät varret, kylmällä pitkävartiset sukat ovat aivan ihanat!

Sukkia on vielä kassillinen päättelemättä, mutta ehkä ne joskus saadaan kaikki pääteltyä. Lapasetkin ovat melkein valmiina, se kaikkista ikävin eli peukalot ja päättely puuttuu niistäkin. Ja eilen illalla aloitin huivin neulomisen, eli hieman vaihtelua käsitöihin ja tänne blogiinkin on tulossa.

Tarkoituksena oli aloittaa huivi siitä ihanasta langasta, jonka sain Pojalta joululahjaksi. Ohjekin löytyi, mutta sopivia puikkoja ei löytynyt, ehkä ne ovat kaikki kiinni keskeneräisissä. Tai sitten minulla ei vain ole tuohon lankaan sopivia puikkoja. Mutta puikkojen puuttuessa sitten kallistuin Rose Mohairiin, josta en kovinkaan paljoa tykkää. Saa nähdä, mitä tästä tulee vai tuleeko mitään!