Ja koska mulla on niitä keskeneräisiä käsitöitä todella paljon, niin minähän sitten aloitin ihan uudenkin tällä viikolla. Uuden, jonka tein jopa valmiiksi astikka. Tämän jälkeen jaksaa taas tikutella miesten sukkia, niitä kun pitäisi tehdä lisää suunnilleen säkillinen (kolme paria, meillä päin on pienet pussit).

Tadaaaaaaaa....

Saanen esitellä: Tango Baktus! Lankana on Novitan Florica (100%:sta villaa), väri vaalean haalean liila ja Novitan hapsulanka, Tango Fani (100%:sta polyesteria). Puikot olivat pitkät suorat 3,00 mm:n metallipuikot. Huivi tuntuu aika "tönköltä", eli ehkä seuraava tällainen neulotaan nelosen puikoilla. Olen neulonut kaksi kerrosta aina kummallakin langalla vuorotellen. Kun huivi on aseteltu näin, niin Florica näkyy välistä aika hyvin.

Ajattelin, että tuttavien pikku tytöt saattaisivat tykätä näistä huiveista. Katsotaan nyt, josko ehdin tekemään näitä jouluksi, yksi olisi nyt ainakin valmiina.

Aloitin tämän huivin aluksi siksi, etten tiennyt mihin muualle käyttäisin Floricat, liila kun ei ole mikään lempivärini. Liila on viimeisen toivon väri, vanhan piian väri, siksi se kai voisikin sopia mulle hyin. Mutta en vain tykkää.

 

Tässä näkyy paremmin, miltä huivin pinta näyttää. Huiviin meni kaksi kerää Novitan Tango Fania. Toisesta päästä jäi vähän uupumaan, eli ilmeisesti määrät kerissä vaihtelevat jonkin verran. Käytin "korvikkeena" Susulta ostettua Red Heart Las Vegasia. Väri täsmäsi Novitan Tango Fanin kanssa tismalleen, mutta Tango Fanin hapsut ovat paljon pidemmät, siinä ero.

Ajattelin tikutella ne kaikki Floricat lapasiksi tai huiveiksi, ehkä jotakin muutakin jos aika ja mielikuvitus antavat periksi! Ehkä nyt pitäisi mennä viimeistelemään valmiita neuleita tai tehdä jokin niistä valmiiksi  Sen jälkeen kolme paria miesten sukkia...