Kävin viime perjantaina Susua moikkaamassa Lankakaupassa. Paikalla oli myös Kashmir Artsin Anna, joka esitteli tuotteitaan. Heillä on aivan ihania tuotteita, joita Susullakin on myynnissä. Oli ihanaa nähdä paikanpäällä ihan livenä myös niitä tuotteita, joita ei ole ollut Lankakaupan valikoimissa. Anna tulee kuulemma taas ensi syksynä...

Kashmir Artsin pitsikukkakehikon ostin Kädentaitajien  seuraavaa teematapaamista varten Susulta jo viime perjantaina. Minulla on ennestään pitsikukkakehikko, mutta se ei sovellu kovinkaan hyvin paperinarulle, koska siinä on irtonaiset tapit ja ne putoavat / katkeavat paperinaru -kukkia tehdessä.

Tuon ihanan, pienen maatuskan sain Pikku-Neidiltä Tallinnan reissulla. Olimme juhlimassa synttäreitäni ja sain lahjaksi matkan siskoltani sekä äidiltäni. Mukana olivat siskoni, Pikku-Neiti (siskontyttöni siis), minä ja Poika. Meillä oli todella mukava reissu, pari päivää olisi mennyt hyvinkin vielä siellä... Herkuttelimme erilaisilla ruu'illa ja nyt on syöty monenlaista eksoottista, kuten villisikaa. Suklaakakut olivat aivan taivaallisen herkullisia!

PS. *Tarvitsisin todella hyvän ja helppotekoisen suklaakakun ohjeen. Lupasin lapsille tehdä suklaakakun koulun päättymisen kunniaksi. Mokkaruudut eivät nyt auta tähän lupaukseen.

Eräästä ihanasta, pienestä kaupasta bongasin nämä teet ja muut herkut. Suklaat on jo syöty melkein kaikki, vain yksi on jäljellä. Vuoden tuotteeksi valittu levy, pähkinä-mysli tummalla suklaalla. Viisi pussia teetä, aiavn huumaavan tuoksuisia. Näillä eri teelajeilla herkutellaan todella pitkään. Ehkä sitten ensi kerralla ostankin uuden teepannun, tai samovaarin...

Nyt oli myös ensimmäinen kerta, jolloin pääsin itse valitsemaan Vironvillaa. Näistä tulee monen monta huivia! Ja pakko tunnustaa, että tulihan näitä ostettua aikast monta, mutta on ainakin materiaalia huivien tekoa varten! Langat ostin Sadamarketista ja siellä oli aivan ihana myyjä! Katsoin myös pikkuliikkeistä Vironvillaa näiden ostamisen jälkeen, mutta niissä olivat hinnat hieman korkeammalla ja värit olivat kuitenkin aivan samat.

Ostin myös yhden vyyhdin turkoosia Vironvillaa sekä kaksi kiekkoa turkoosia hahtuvaa. Niistä on tarkoituksena tehdä Pojalle lapaset myöhemmin. Valokuva ei onnistunut, väri näytti aivan siniseltä tai liilalta. Yritän kuvata turkoosit uudelleen aurinkoisena päivänä, jos se auttaisi väreihin.

Huomenna iltapäivällä pitää kerätä kaikki paperinarut ja tarvikkeet sekä välineet kasaan ja mennä Kädentaitajien paperinaru teematapaamiseen. Mukaani otan Pikku-Neidin. Toivottavasti saamme hyviä ideoita paperinaru töihin! Mietin vielä, että pitäisikö hankkia sellaista ihan ohuttakin paperinarua? Onneksi sitä voi hankkia Mulperista vielä huomenna, jos nyt tulen siihen tulokseen että tarvitsen jotakin lisää.

Nyt on aivan pakko mennä nukkumaan, ehkä kuitenkin vielä pari kerrosta sukkaa?