Ihania nämä juhlapäivät!

Me kyllä pidimme äitienpäivän jo ennakkoon lauantaina, koska pojan suuri toive oli päästä kaverilleen yökylään ja tänään sunnuntaina koirakilpailuun. Eli sain jo lauantai aamulla kahvit sänkyyn sekä kasan lahjoja! Yksi lahja oli jäänyt kouluun, mutta se tulee kuulemma ensi viikolla sitten kotio päin!

1241969911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yllä olevassa kuvassa ovat saamani ihanat lahjat! Eli sain kaksi mukia, kuvassa vain toinen sekä aivan IHANAA Tofu sukkalankaa! En kyllä ymmärrä, miksi saan aina näin ihania lahjoja. Tuosta Tofu-langasta pitää kuulemma tehdä meille molemmille kalastussukat.

Huom. Otin ihan itse kuvan, kuvaaja lakkoilee aina vaan. Olen aika tyytyväinen kuvassa näkyviin langan väreihin, näkyvät aika kauniina kuvassakin. Joskus kun tuntuu, että värit menevät ihan miten sattuu kuvassa.

On ollut hieman hiljaista blogin päivityspuolella. En ole oikein saanut kunnolla mitään käsitöitä valmiiksi, vaikka olenkin keskeneräisiä tikutellut tappavan tasaista tahtia. Yhdet sukat on kyllä valmiina, mutta (yllätys, yllätys) niitä ei ole päätelty vielä. Mutta ensi viikon aikana kyllä pitäisi valmistua yhtä sun toista.

Pitäisi kanssa tuota langankulutus taulukkoa hieman päivittää. Peltirasiassa nro 1 on lankavyötteitä, joita ei ole laskettu vielä kulutukseen mukaan. Laskemisen ja päivityksen jälkeen ne siirretään peltirasiaan nro 2. Upeat on systeemit, rakettitiedekin kalpenee mun tieteellisten laskenta- ja tilastointitapojen vieressä.

Punaisen paidan tekeleen kanssa ajattelin mennä Susulle käväisemään (taas, toivottavasti Susu ei hermostu mun kanssa...). Jos kyselen häneltä oikein kunnolla ohjeita ja tikutan sen valmiiksi samantien, niin voisin ehkä saada itselleni tehtyä jonkin kesäpaidan. Tyyliin palkinto tehdystä työstä ---> tarkoittaa langat kesäpaitaan kun edellinen on valmis... Periksi ei anneta vaikka mieli tekisikin! Mahtaako mistään löytyä NIIN helppoa ohjetta, että saisin ihan itse tehtyä ja tulkittua koko jutun alusta loppuun astikka???

Ruuanlaittoon ja leivontaan olen kanssa saanut aikaa kulumaan tosi kivasti viime viikkoina. Alan vähitellen uskomaan, että minusta olisi voinut tulla oikeinlaisella koulutuksella kohtuullinen kokki. Ammattikoulun autopuoli ei kyllä siihen asiaan hirveästi auttanut. Mikä ihme meni vikaan ammatinvalinnassa aikoinaan... Koville ottaa huomata yli 20 vuotta myöhemmin, että taisi isä olla oikeassa siinäkin asiassa.

Ja nyt tekemään keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi, jotta saan uutta kuvattavaa blogia varten! Ja se kaikkista tärkein, jotta saan aloitettua jotakin tosi ihanaa, kun olen tehnyt kaikki ikävät keskeneräiset edestä pois ensteks!