Kävimme tänään Pojan kanssa Lankakaupassa ihan vain Susua moikataksemme, kun Poika ei ole ikuisuuksiin nähnyt Susua. Mutta kyllä se vähän niin taitaa olla, että miesten kanssa ei oikein voi mennä kauppaan ilman "heräteostoksia"...

1247757717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tunnustan, että tuo "tupsukone" on minun. Mutta kaikki muu onkin sitten Pojan ostoksia.

Nuo napit ovat vapapussiin, jonka minä kuulemma teen. Aivan välttämätön juttu kalastavalla ihmiselle... Eli Jossu75 opettaa ilmeisesti syksyllä minut tekemään napinläven ompelukoneella, läven teko taidot ovat ruosteessa.

Ja pinkki Steppi, siitä pitää tehdä pojalle ohuet "kaupunkikäsineet", sellaiset joita käytetään kun on vain pikkaisen kylmä ja jotka mahtuvat takin taskuunkin helposti. Steppi on vielä tarjouksessa, joten se hieman helpotti ostopäätöstä. Yritän tässä filmata olevani fiksu ja taloudellinen, mutta eihän Lankakaupassa voi tehdä mitään turhia ostoksia? Eihän?

Ei omena kauas puusta putoa, mulla on omissa ostoksissani aina yhtä tarkat suunnitelmat. Tässä vetää vaan pikkaisen kiireeksi, jos noita "tekosuunnitelmia" alkaa tekemään myös Poika itseni lisäksi.

Ja tädin miehen sukista... Olivat hyviä, kaikki 5 paria... Joten tuli lisätilaus, tädin miehen veli tarvitsee kanssa 5 paria sukkia, sukan koko sama tuttu. Aika hyvin jo muistan kuinka monta kerrosta teen mitäkin kohtaa, joten kyllä se tästä. Ilmeisesti seuraavat viikot blogia päivitetään aina vaan sen perussukan kanssa. Mutta lupaan, heti kun on mahdollisuus, teen jotakin muutakin! Tai edes kirkkaamman väristä.

Sukan tikutukseen! Mieli teksii kyllä tehdä koti pullolleen tupsuja, kun siihen on kerran hyvä konekin!