Kohta vuosikin taas vaihtuu ja sen kunniaksi hankin jo uuden seinäkalenterinkin.

Tänä vuonna se on KIPakat kalenteri, jossa on aivan ihania neuleohjeita. Kalenteri on KIPAKOIDEN tekemä ja todella huomaa, että he ovat neuleihmisiä. Tykkään tästä tosi kovasti! Onneksi tilasin omani jo nyt, ilmeisesti alkaa ensimmäinen painos olla aika lopussa.

Tänä vuonna en pahemmin ehdi tekemään itse joululahjoja, en tiedä mihin se kaikki aika katoaa. Pari kuitenkin on tekeillä ja niistä ehkä tärkein on Pojan opettajan lahja. Koskaan ennen ei Pojalle ole ollut näin tärkeää, että annetaan opettajalle lahja. Olen todella onnellinen tästä asiasta. Sillä vaikka meillä on ollut kaikenlaisia ongelmia, niin tuntuu todella hyvältä, että kerrankin lapsi pitää opettajastaan ja että opettaja on hänelle tärkeä. Ja ihan voin itsekin lisätä, että meillä on tänä vuonna ollut todella hyvää tuuria opettajan kanssa. Parempaa ei voisi olla olemassakaan.

Tällä hetkellä mietimme, että mistä hankitaan joulukuusi. Ja miten se kuljetetaan kotiin... Sellainen aika pieni kuusi, joka sopii meidän olohuoneeseen on tarkoituksena jostakin löytää. Joulukuusesta tulee aivan ihanasti joulun tunnelmaa ja tuoksua.

Tänään vien postiin pari korttia. Tänä vuonna emme lähetä montaa korttia, niin ikävä kuin tätä on tunnustaa, niin tuntuu ettei se aika riitä. Ja osoitemuistioni on ollut kateissa muutosta asti, toivottavasti en laittanut sitä epähuomiossa roskiin...

Tänään aurinko paistaa nätisti, jos olisi kuvattavaa, niin saisi todella hyviä kuvia ulkona. Ihana pakkassää, kunpa joulunakin olisi aurinkoa ja lunta!