Päätin, etten osta mitään ennen kuin olen muuttanut. Siis ruokaa ja muuta sellaista aivan välttämätöntä lukuunottamatta. Ja sitä välttämätöntäkin erittäin niukasti. Yritän tosissani minimoida muutettavan tavaran määrän mahdollisimman pieneksi.

Eilen kuitenkin ostin Susulta Anjalinilta pikkaisen jotakin... Selittelen asiaa niin, että oli aivan välttämätöntä ja tämä lankahan ei jää minulle muutettavaksi...

1250934306_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vein virkkauslangan ja ohjeet Tädilleni. Sille tädille, jolta sain sen ihanat Neulemallit kirjan. Hän on aiemmin (pariymmentä vuotta sitten) virkannut todella paljon ja aivan upeita juttuja. Hän ei kuitenkaan pysty nykyään enää oikeastaan käymään missään ostoksilla. Muistan hänen joskus puhuneen, että olisi kiva kokeilla vielä virkkaamista. Nyt hänellä on sitten ainakin jotain tarvikkeita, katsotaan miten käy! Jos hän tarvitsee jotakin lisää, niin hankitaan sitten, kun osaa kertoa mitä tarvitsee.

1250936192_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on kolme erilaista Tätini virkkaamaa pitsiä. Ne on tarkoitettu lakanan välipitseiksi. Olen saanut ne joskus kauan sitten lahjaksi. Nyt ajattelin, että voisin yrittää joskus ommella vaikka verhot tai pöytäliinan, johon upottaisin näitä pitsejä. Ehkä Jossu keksii jonkin hyvän idean tähänkin ongelmaan!

Ja nyt pakkaamaan hetkeksi tavaroita laatikoihin!