Sain tässä jokin aika sitten tekstarin, jossa sanottiin, että voin hakea Kismetin R-kioskilta viestin koodia vastaan. Ja ystävältäni terveisiä. Vasta tänään hain tämän herkullisen uutuusmaun. Kiitos Liisa, aivan ihana piristysruiske!

Kävin samalla reissulla hoitamassa asioita, virastosta toiseen periaatteella... Ja kerimässä tämän langan! Suuret kiitokset myös Susulle avusta! Alkaa olla jo ihan jatkuvaa kiittelyä, mutta jostain ihmeen kumman syystä tunnen todella paljon ihmisiä, joita on aivan pakko välillä kiitellä!

Samalla jätin Syto-myssyn Susun keräyskoriin. Korissa oli jo todella monta myssyö, mutta kyllä niitä sinne vielä lisää mahtuu! Yritän tehdä vielä toisen myssyn, neulomalla.

Tästä sinisestä, keritystä Vironvillasta on tarkoitus tehdä Revontuli erääle ihanalle ihmiselle lahjaksi. Toivottavasti hän tykkää sinisestä väristä! Nyt on hyvä aloitella huivia, kun lankakin on jo keritty!

Hetken kuluttua lähdemme äitini luo syömäänLaskiaisruokaa. Ehkä vien samalla reissulla yhdet sukat, joita en ole vielä ehtinyt bloggaamaan, matkan varrelle. Myöhäiseksi ystävänpäivälahjaksi...

Äidilleni vien myös pipon lahjaksi ja toivon todella kovasti, että hän tykkää siitä. Jos pipo on aivan vääränlainen, niin voin käyttää sitä kyllä itsekin, on sen verran "peruskamaa" ja värikin varmaan sopisi myös minulle.