Lopultakin sain valmiiksi joululahjan. Tänä vuonna vain harva ja valittu saa lahjaksi jotain itse tehtyä. Oletan, että muilla on pipoja, sukkia, tossuja, käsineitä jne. viime joulusta jäljellä...

Kovasti jännittää, ovatko nämä oikeanlaiset säärystimet Jääprinsessalle! Pituutta piti olla 35 cm ja värin keltainen, ne vaatimukset ovat kunnossa. Muusta en sitten tiedä, asia selvinee varmaan joulupäivänä. Lanka on Novitan 7 Veljestä lankaa ja puikot olivat kokoa 3,50 mm. Langan menekki on alle 150 g. Ja nyt pidetään peukkuja, toivottavasti ovat oikeanlaiset!

Jotakin kivaa tapahtui tänään: Voitin arpajaisissa! Gims'Q:n kuiskaus blogissa oli arpajaiset! Eli nyt on jotakin kivaa jännitettävää taas, pitää rampata monta kertaa päivässä kurkkimassa postilaatikolla! Minulla kun ei ole hajuakaan, mihin aikaa posteljooni täällä päin asioi!

Huomenna käyn ostamassa pienen kinkun ja hankkimassa loput jouluruuat. Huomenna on varmaan kanssa se hetki, jolloin pitää paketoida joululahjat! Kai se tästä, vähitellen.