Aiemmin syksyllä pengoin Anjalinilla yhtä Susun ns. Ongelmajäteastiaa.

Nämä Susun Ongelmajäteastiat ovat välillä aivan uskomaton aarreaitta. Silloin löysin kolme kerää Sublime Organic Cotton lankaa, hinta oli 1€ / kerä. Todella huippuhinta hyvästä langasta (näin asiakkaan kannalta katsoen) testityöhön.

En muuten ymmärrä kirpparien hintoja langoissa, ovat siis todella kalliita. Usein kauppojen alet ja joskus jopa normihinnat ovat edullisempia kuin kirpparit. En meinaan ole koskaan vielä nähnyt kirpparilla halpaa lankaa. Siksi tuntuu oudolta, kun ihmiset kertovat ostaneensa kirppiksiltä edullista lankaa. Minä en ole sellaista ikinä nähnyt vielä tähän mennessä. Ehkä pitää alkaa tsekkailemaan enemmän kirppareita... Tai sitten se toinen vaihtoehto, ehkä minun lähi Lankakauppani on todella edullinen! Tuo viimeinen vaihtoehto sopii mulle varmaan paremmin, en jaksa kovinkaan usein käydä kirppareilla, tarvitsen siihen kunnon inspiraation!

Ja ideanhan tähän testiin sain Varrelta virran -blogista, kiitos Famu! Eli puuvillalangasta neulotut keittiöpyyhkeet. Tiskirätithän tässä on jo kokeiltukin! Minun pyyhkeeni eivät ole aivan yhtä kauniita ja huoliteltuja, kuin Famun. kokeilin jo käytössä ja tykkäsin.

Eli, lankana on puuvillalanka, Sublime Organic Cotton. Yhteen pikkupyyhkeeseen meni lankaa 50 grammaa. puikot olivat 3,00 mm:n pitkät, tavalliset metallipuikot. Tässä kuvassa eivät värit näy oikein kauniisti, nyt on todella ikävät kuvaussäät.

Tästä kuvasta näkyy paremmin tuo yläreunan ripustuslenkki. Olen ajatellut käytön niin, että tätä voisi pitää roikkumassa keittiön ovessa ja siksi tuollainen "napinläpi"  lenksu on mielestäni näppärä ja toimiva.

Nämä pikkupyyhkeet tuntuvat kivoilta kädessä, lanka on tosi miellyttävän tuntuista. imevät myös kosteutta todella hyvin, eli ovat huippuhyvät tähän tarkoitukseen. Näitä pitää tehdä lisääkin... Nyt vain odotellaan Susun seuraavaa "ongelmajätteen" teko päivää!

Nyt menen hetkeksi valmistelemaan keskeneräisiä neuleita. Samalla suunnittelen Langankulutus taulukon päivittämistä. Tässä tietokoneen vieressä kun on vino pino lankakerien vyötteitä odottamassa tilastointia ja pääsyä peltirasiaan.