Pääsiäinen oli ja meni. Suunnitelmissa oli, että askarrellaan ja tehdä oikein kunnon pääsiäinen. Tekemättä jäi. Yhden pääsiäisjutun kuitenkin tein. Novita-lehdessä oli tehty Huopasesta patalappuja ja tabletteja pöydälle. Virkattu ja huovutettu. Olivat oikein kauniita, kukkasen muotosia. Ajattelin tehdä saman Limasta. Kun kerran sattuu varastoista löytymään keltaista ja oranssia Limaa...

1239648488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yllä lopputulos... Voisi olla oikein hyväkin, jos olisi yritetty tehdä tähteä. En ymmärrä, mikä meni vikaan. Näyttää aika erilaiselta, kuin Novita-lehdessä. By the way, Mä Luin Kyllä Ohjeen! Yritin jopa seuratakin sitä...

Eli siinä kaikki, mitä pääsiäiseksi tehtiin! Värit kyllä oikein pääsiäiseen sopivat!

Mulla oli synttärit tänään. Leivoin kerrankin jotain uutta, käytin ihan keittokirjoja. Kun niitä on suunnilleen sata hyllyssä. Eli persikkarahkapiirakkaa ja suklaa cookiesseja, todella suklaisia ja isoja. Ja sain jopa lahjoja Hymy Huom. Monikko! Ja ihan käsityöaiheisiakin.

1239648514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elikkä yllä oleva Step on poikani minulle antama syntymäpäivälahja! Aivan ihanan lahjan sain! Pitää tikutella siitä ne sukat itselleni. Kaunis väri. Ja Aloe Veraa.

Kävimme täällä Lankalauantaina ja poika komensi minut kaupasta ulos, osti sillä aikaa mulle lahjan. Kävin sillä aikaa Salon napista ostamassa neulan ompelukoneeseen. Kaksoineulan. Muistaakseni se oli jollain ompelukurssilla tärkeä juttu!

Siskoltani sain ompelukoneen pitkäaikaiseen lainaan. Pitää vain opetella käyttämään sitä, on aivan erinlainen kuin oma vanha Singer. Kaipa se siitä.

Ja hyvältä ystävältäni sain Tommy Tabermann tyynyliinoja. (Lisään kuvan vaikka huomenna, ja sen runon :) )