Joillakin KesäYön Hullutukseen osallistuvilla, Jossulla ainaskin, on jo valmiina lista kesäkuun tulevista töistä (lue neuleista) (Ravelryssä). Joten kai munkin pitää aloittaa pientä listausta?

  1. Jaques Cousteau -pipo , itselleni
  2. Rinsessa -pipo ja
  3. kämmekkäät, myös itselleni (Olenko kenties ahne vaiko vain itsekäs?)
  4. Kalajoki -sukat (Mulleko nekin?)
  5. Kauluri, jokin Thermis tyyppinen (nyt en vain löydä ohjelinkkiä tästä netin ihmeellisestä maailmasta...), myös Palmikkokauluri olisi kiva.
  6. Revontuli, äidin ystävälle syntymäpäivälahjaksi
  7. Tiskirätti, erilaisten tiskirättien ohjeita löytyy täältä...
  8. Tiskirätti, jolla pyyhitään kahvitahrat
  9. Tiskirätti, ohjeita on täälläkin
  10. Päivinä 10. - 26. voisi virkata Dropsin joulusydämiä. Ehkä yhdet vauvantossut voisi tiskirättien ja joulusydämien joukkoon ujuttaa?

Edit. 17.5. klo 22.59 Tällainenkin Tiskirätti olisi aivan ihana tehdä :)

Tämä listaus oli nyt tällaista pientä hahmottelemista. Pitää varmaan kirjoitella vielä uudestaankin, kun ensin olen ehtinyt miettimään näitä juttuja enemmän. Ja saattaisi olla hyvä muistaa, jokunen pieni työ aina väliin jotta homma pelaa.

Ostin sitten lopulta kesäisen raikkaan pöytäliinankin, kaitaliina. En tiedä miksi, mutta ihastuin tämän väreihin. Pitäisi vielä löytää jotakin samantyyppistä verhokangasta, puuvillakangasta tai vaikka valmiit verhot. Ehkä ensi viikolla on mentävä kauppaan sekä kirpparille? Jos vaikka löytyisi jotakin kivannäköistä ikunoihin.