Erään tutun Pikku-Neidin viimetalviset sukat ovat tulleet pieniksi ja lupasin tikutella uudet, toivottavasti sopivat...
 


Lankana näissä on Novitan 7 Veljestä lanka. Tämä "vanha roosa" väri on mielestäni aika kaunis. Puikot ovat kokoa 3,50 mm. Sukkien koko on 24. Ihanan joutuisaa tikutella näitä pieniä sukkia. Muokkasin hieman Pirkka-lehden pitsisukkamallia tähän kokoon sopivaksi. Malli on sama, jolla olen tehnyt useammat sukat jo aikaisemmin. Näitä pieniä sukkia on aika nopea tehdä! Nämä olivat nyt sitten Sukkasatoni 5. valmiit sukat. Eli nämä kiikutetaan Heinälatoon niden muiden aiemmin valmistuneiden seuraan.
 
Olin tänä iltana Salon Kädentaitajien Teematapaamisessa Salon Sinisessä Talossa. Oli mukavaa porukkaa, kiva aina välillä tavata. Aivan ihania käsitöitä oli monella mukana. Huomenna illalla on Käsityön virikekurssi. Tarkoituksena on pyytää Jossulta hieman vinkkiä taas pariin ongelmaan. Kivaa, kun on ihmisiä, jotka osaavat auttaa aina silloin, kun olen jumissa näiden käsitöiden kanssa!
 
Ristipistoilut ovat aika jäässä, mutta kyllä minä ne vielä opettelen. Katselin jo Susun Lankakaupassa ristipistotöitä sekä selasin ristipistokirjaa, jossa oli aivan ihania kuvioita. Ehkä huomenna virikekurssilla katselen myös hieman jotakin kuviota siihen kirjanmerkkiin, mikä on tarkoituksena tehdä ristipistoilla.
 
Nyt hetkeksi teeveen ääreen tekemään seuraavaa huivia, jotta pääsen huomenna bloggaamaan