Kolmantena KesäYön Hullutuksena aloitin sukat Regian sukkalangasta. Siis siitä "takuusukkalangasta".

Lanka on  Schachenmayrin  Regia stretch Color sukkalankaa ja Addin puikot olivat kokoa 2,00 mm. Sukkien koko on 38 / 38. Lanka oli aika mielenkiintoisen tuntuista neuloa. Aion pitää nämä sukat itse ja testata, millaiset ovat käytössä. Tätä lankaa kun on vielä pikkasen jemmassa lisääkin... Ja kiva nähdä, miten Sretch -sukat "toimivat" käytössä.

Tikutin näitä sukkia kesäkuun lopulla, Juhannus päivänä, matkalla Kuusamoon. Tulivat matkalla valmiiksi, vain lankojen päättelyn takia ovat vasta nyt valmiit. Se ehdottomasti vaikein vaihe sukan tekemisessä!

Näiden sukkien jälkeen on ollut ilmassa "neule bläähiä". On ollut oikeastaan vähän pakkokin miettiä elämän vakavia asioita, sekä yrittää saada omia asioita järjestykseen edes omassa päässä. Opiskelupaikka, jonka sain, ei sovi sijaintinsa vuoksi meille. Tärkeintä olisi nyt löytää työpaikka, mutta se tuntuu melko mahdottomalta. Ja "ne" ihmissuhdeasiat ovat aina vaan vaiheessa...

Ehkä ei ole ihme, ettei sukka jaksa innostaa tässä tilanteessa. Nyt olen jo parina päivänä vähän tehnyt käsitöitäkin ja sen huomaa heti, fiilis on paljon parempi.

KYH:äily tilastot: 26 aloitettua KYH:iä, joista 8 on valmiina.