Syntymäpäiviä pukkaa useammallakin ystävällä ja päätin tehdä muutaman pipon. Tässä niistä se ensimmäinen! (Aika suuret on taas suunnitelmat, saa nähdä, montako pipoa tulee tehtyä...)

Jacques Cousteau -pipo on mielestäni tosi nätti ja hyvänmmallinen päässä. Ohje löytyy Käsillätekemisen terapiaa -blogista. Nykyään ohje löytyy myös tuoreemmasta blogista, eli Punaisen sydämen torppa -blogista. Suuret kiitokset hyvän ohjeen tekijälle!

Lankana tässä Cousteau -pipossa on Gjestalin Bris. Bris on ihanan pehmeä lanka, mielestäni juuri sopiva kaulureihin ja pipoihin. Puikot olivat Knit Pron pyöröt kokoa 3,50 mm, lopussa käytin Knit Pron sukkapuikkoja. Kyseisiä puikkoja ja tätä ihanaa lankaa saa ostaa meidän kaupungin Lankakaupasta Susulta. Ilmeisesti kaupan palveluihin kuuluu myös lapsiparkki, Poikani hain tänään sieltä ja oli ollut kivaa. Eli kaikille uteliaille tiedoksi, minulla on täällä kasvamassa aikuiseksi Poika, joka tykkää käydä Lankakaupassa! Harmitti vaan ihan vietävästi, kun en ehtinyt yhtään itse katsoa lankahyllyjä ja koreja.... Tää on NIIN epäreilua!