Olen aina lukenut paljon. Ihan laidasta laitaan, klassikoista ja tietokirjallisuudesta kevyeeseen hömppään, välillä dekkareihin poiketen. Viime vuosina lukuharrastus on jäänyt vähemmällä. Jokunen kirja tulee joka vuosi luettua ja ostettua, mutta aika harvinaista lukeminen on nykyään. Tuntuu, että on vaikea keskittyä. Ja käsityöt toimivat ihan omana terapianaan, mikä vie aika paljon aikaa lukemiselta.

Joskus kuitenkin on näitä öitä...

1248825049_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Unta ei tule, aamulla pitäisi herätä aikaisin, mutta unta ei tule. Joten, luetaan vaikka tämä jonkun epätoivon hetken ostos. Totuus on, etten vieläkään tiedä, mitä ruokakaupassa mietin, kun tämän kirjan ostin.

Aika vähäiselläkin psykologian tuntemuksella voisi sanoa, että taitaa olla kyseessä aika epätoivoinen vanhapiika. Luulin jopa itsekin "luopuneeni toivosta" jo aikoja sitten. Kun en edes käy msisään ihmisten ilmoilla... Ellei laskuihin oteta Lankakauppaa ja Ruokakauppaa Cool 

Nyt ei ole tulossa pariin päivään bloggausta. Lähden kaverin kanssa pariksi päiväksi reissuun. Minä menen ihan seuraksi, käväisemme katsomassa koiraa Kemissä. Ihan asian sivusta, koira olisi kiva lenkkeilykaveri...

Matkan pituudessa on ainakin neljä hyvää puolta:

1.  Lankaa ja puikot mukaan. Takaisin tullessa on blogattavaa! Siis kunhan ne sukat päättelen. Yritän saada pari paria kuntoon.

2.  Voin jutella kaverini pyörryksiin kaikesta jonninjoutavasta ja vatvoa siinä samalla olemattomat ihmissuhdeongelmani, jotka muuten johtuvat ihan omista onnettomista tai olemattomista ihmissuhdetaidoista. Ja siitä, että miten kuuluu haudata vanhat toiveet ja haaveet oikeaoppisesti.

3.  Parin päivän päästä kun kotiudun, nukun taatusti tosi hyvin omassa sängyssä. Enkä todellakaan lue mitään hömppää... En ainakaan ekana yönä!

4.  Matkan varrelta voimme löytää ehkä lankakaupankin! Pikkuisen haaveilen jostakin pienestä ristipistotyöstä, vaikken yhtään tiedä, milloin sen ehtisin tehdä.

Joten, palaillaan asiaan viimeistään perjantaina!