Olen kauan suunnitellut yrittäväni tehdä Revontuli -huivin, johon ohje löytyy Ullasta.  Olen haaveillut liukuvärjätystä Vironvillasta, josta huivin saisi tehtyä. Nyt kuitenkin Susulle Lankakauppaan tuli jokin aika sitten Regian Hand-dye effect sukkalankaa, jonka arvelen sopivan tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Langassa on kivoja värejä ja se tuntuu oikein mukavalta. Ja kun Susu vielä kaiken kukkuraksi neuloi samaisen huivin jo tästä langasta, niin tiedän jo, että se onnistuu. Oma värivalintani on vain aivan erinlainen   Ja kaksi kerää riittää sitten huiviin sekä sukkiin!

Ja saattaa olla, että äitini löytää Tallinnan reissullaan minulle Vironvillaa, sitä odotellessa tikutellaan vaan tätä Regiaa.

Tässä näkyy kaunis vihreä lankani ja huivin tekeleen alku. Ensimmäisen kaavion tein jo kahteen kertaan, saa nähdä miten edistyy... Aloitin huivin Kansalaisopiston kurssilla torstaina (Käsityön virikekurssi) ja jatkoin samaista huivia lauantaina myös Kansalaisopiston kurssilla (Neuleklubi), joten sanottaisiinko että tehokasta huivin opettelua & neulomista! Mutta kivalta tuntuu neuloa huivia, tämä Sukkasato vaan pikkaisen painaa päälle...

Lauantaina neuleklubissa oli tosi kivaa. Hyvää seuraa, apua sai kivasti kun pyysi. Tykkäsin. Ja on kiva tietää, että apua Revontuleen saa Neuleklubista, Susulta ja vaikka Jossulta, joka osaa tehdä varmaan tämän huivin jo silmät kiinnikin. On helpompaa aloittaa, kun tietää että kaavion lukemiseen saa apua, jos itsellä tyssää.