Nyt mulla sitten on sellaiset! Eli perjantaina hain Susulta Lankakaupasta itselleni joululahjan, jonka myös itse maksan. Uskon, että joululahjat ovat aika vähissä, joten pitää sitten itse panostaa asiaan, jos jotain haluaa... Ja näin ainakin saa, mitä todella haaveilee saavansa! (Piti kyllä odottaa veronpalautusrahat, jotta sain nämä ostettua. Näin työttömän ei pahemmin mitään ylimääräistä ostella.)

Eli kyseessä on Knit Pron Deluxe pyöröpuikkosetti. Tästä setistä löytyy monenkokoista pyöröpuikkoa ja eripituisia kaapeleita, eri yhdistelmiä on melkoisen reilusti. jotkin koot puuttuvat, mutta niitä voi ostaa erikseen lisää Susun Lankakaupasta Salosta. Se on muutenkin ihan huippuhyvä Lankakauppa palvelultaan, sieltä saa hyvät vinkit neuleisiin ja vähän kaikkeen muuhunkin.

Nyt harmittaa eniten, etten juuri nyt tarvitse pyöröpuikkoja, olisi ollut NIIN kiva pikkaisen kokeilla näitä uusia ihanuuksia!

Nyt menen aloittelemaan erään pojan sukkia, kokona on 43. Eli tikuteltavaa riittää, väriä vielä hieman mietin! Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!