Sain eilen valmiiksi sukat. Malli on ihan perussukkaa ja nämä laitetaan myös Pojan opettajan joululahjapakettiin. Pakettiin menee sitten sukat, suklaata (jouluna on aivan pakko olla suklaata) ja se Revontuli huivi. Tämä joululahja on nyt ollut sen verran tärkeä Pojalle, että olemme yrittäneet oikein tosissamme tehdä lahjan, joka olisi tykätty.

Sukkien lanka on TeeTeen Pallas, 80% villaa ja 20% polyamidia. Puikot olivat kokoa 3,25 mm, ne messuilta ostetut neliskanttiset sukkapuikot. Tykkäsin tehdä näillä puikoilla, olivat ihan mukavan oloiset tikutella sukkaa. En kyllä vielä tiedä, siirrynkö kuitenkaan neliskanttisiin puikkoihin, vaikka olikin kiva kokeilla niitä. Omasta mielestäni lanka on kivan lämpimän värinen, tykkään itse tästä väristä. Raidat eivät aivan menneet kohdakkain, mutta toivon, ettei se haittaa tulevaa käyttäjää. Niin, ja tätä lankaa saa ostaa Susulta Anjalinilta!

Nyt pitää mennä vähän puuhailemaan, meillä ei ole oikein vielä jouluvalmisteluja tehty. Kaikki on hieman puolitiessään tai aivan kesken ja aloittamatta. Toivottavasti ehdin jotekin hoitamaan edes osan näistä asioista kuntoon. Toivon kovasti, ettei tulisi enää mitään yllättävää ennen joulua.

Onneksi aurinko paistaa ja ulkona on valoisaa!