Kun Sukkasato 2009 alkoi syyskuussa, minäkin aloitin reteesti sukat kauniista kirjavasta punaisesta langasta. Aloin tekemään joustavia "putkisukkia", joissa ei ole kantapäätä. Näitä sukkia olen tikutellut 2,5 kuukautta, nyt ne lopulta tulivat valmiiksi. Miten sukkaparin tekeminen voikin joskus ottaa NIIN koville?

Tällaisilta sukat näyttävät jalassa. Otin kuvan niin, että sukat ovat jalassani puhtaiden sukkien päällä. Meinaan nimittäin antaa nämä eräälle ystävälle lahjaksi. Vaikka omasta mielestäni nämä näyttävät ihan kivoilta, niin ehkä olen katsonut näitä jo vähän liikaa ja vähän liian kauan kantanut mukanani joka paikkaan (minulla on aina sukankudin mukana). Elikkä annan nämä lahjaksi ja toivon kovasti, että lahjan saaja tykkäisi näistä.

Tässä kuvassa näkyvät sukat ja isot hakaneulat (en tiedä niiden oikeaa nimeä). Noita hakaneulan näköisiä saa kuitenkin ostaa Anjalinilta Salosta. Lankana sukissa on Gjestalin Frost, sekin on joskus aikaisemmin ostettu samaisesta kaupasta. Puikot olivat Knit Prot ja koko 2,50 mm:ä.

Samaa lankaa voitin muuten taannoin Hiiri se kissalle II blogin arvonnassa, joten minulla on tätä kauniin väristä lankaa vielä jäljellä pari kerää. Eli niistä voin sitten tehdä itselleni sukat, ehkä juuri siksi raaskiin näistä luopuakin 

Nämä ovat ne sukat, jotka ajateltiin Susun kanssa laittaa Sukkasatoon puolikkaina pareina. Tai paremminkin niin olisi tullut meille yhteinen pari, että toinen näistä kiemurasukista ja toinen olisi ollut sellainen tosi hieno tossu, jonka Susu teki.

Tähän voisi kai laittaa jonkun sellaisen hyvän, vanhan, Suomalaisen sananlaskun: Lopussa kiitos seisoo! Näen meinaan näistä sukista jo melkein painajaisia, sen verran kauan näiden tekeminen kesti.

Tänään illalla olin Salon Kädentaitajien teematapaamisessa. Yhdistyksemme rahastonhoitajan kaima oli tehnyt aivan ihanan makuisen suklaajuustokakun. Kiitos Tuula! Ja ehkä sitä tuli syötyä yksi pala liikaa.. Oli todella herkullista! Meillä oli muutenkin todella mukava tapaaminen ja kivaa seuraa oli paikalla, kiitos kaikille paikalla olleille!