Sain viime viikolla tällaisen postitse...

Angorina lähetti aivan ihanan näytteen langastaan kaikille postaukseen kommentoijille. Langasta saa tehtyä ilmeisesti ranteenlämmittimen, niin mukana ollessa kortissa luki. Pitääpi katsoa ja kokeilla tehdä sellainen.

Tämä päivä on ollut yhtä virastoissa ramppaamista ja onnetonta soheltamista. Lapsen kanssa epätoivoista avun etsimistä. Jos joku uskoo, että vilkas lapsi saa nykyajan Suomessa apua helposti esim. tarkkaavaisuushäiriöön tai keskittymisongelmiin, niin "Lycka till " vaan... Kaikesta joutuu tappelemaan, vääntämään, kääntämään. Pitää vaatia, huutaa, itkeä, parkua, tietää oikeutensa ja vaikka mitä. Ja lopputulos vuosien yrittämisen jälkeen: Tervetuloa uudelleen kahden kuukauden kuluttua, kaipaatko kenties KESKUSTELUAPUA? Ehkä olisi joskus kiva tehdä muutakin, kuin keskustella. Jotkut asiat kuluvat PUHKI kun niistä puhuu useamman vuoden. Vaikka apua ei välttämättä silti ole saatu muuhun kuin PUHERIPULIIN! (Ja itse ongelmaa ei ole vielä edes tutkittu, tiedä vaikka kävisi niin, että meillä ei olekaan ongelmaa...)

Tuosta kaikesta aiemmasta johtuen päivän huippuhetkiin kuuluu se, kun Susu yritti epätoivoisesti opettaa minulle silmukoiden jäljentämistä. Poika haluaa pinkkeihin lapasiin mustan pääkallon kuvan. Luulen, että sitä sanotaan silmukoiden jäljentämiseksi, itse kutsuisin sitä kirjomiseksi. Saattaa johtua tämän päivän huonosta fiiliksestä, en oikein oppinut asiaa vielä kunnolla. Mutta onneksi minulla on opettaja, joka toivotti tervetulleeksi uudelleen. Menen tässä taas jonakin päivänä opiskelemaan silmukoiden jäljentämistä Susun Lankakauppaan. By The Way, tämä meidän Lähi-Lankakauppias on Pojan mukaan ehdottomasti paras Lankakauppias, eli tietää ainakin, mistä lankansa haluaa.

Lapaskuuhun on siis tehty jo toisetkin lapaset, niistä puuttuu vain kirjailut. Kyllä se tästä, kahdet kai oli tavoitteenakin. Nyt kyllä kuulemma vaatteisiin sopeisi yhdet ruudullisetkin lapaset. Ruudut olisi kyllä helppoja, niissä ei tarvita neulaa, onneksi! Ja neulasta tuli mieleen, lähdin lankakaupasta miesmäisesti neula mukanani. Neula, jota en maksanut... Yritetään ensi kerralla poistua kassan kautta!

Ja nyt menen hetkeksi sohvalle herkuttelemaan Revontulella. Namia sielulle!