Eilen sitten lopultakin mun auto oli jarruremontissa. Jarrupalat ostin varmaan jo yli kuukausi sitten. Veljeni lupasi viedä auton kaverilleen jarruremonttiin ja sitä sopivaa ajankohtaa ollaan odoteltu todella kauan!

Arvatkaa, olenko ajellut varovaisesti ja hissuksiin pelko persuksissa jo pidemmän aikaa??? Kun auto ei pysähdy... Ja lapsikin kyydissä.

Eilen sitten oli se jarruremontti! Jarruissa ei vain ollutkaan mitään vikaa. Kaikki osat erittäin vähän kuluneita, melkein uuden näköisiä!

Positiivisena puolena voidaan ajatella, että mulla on nyt jarrupalat säästössä, tiedä vaikka niitä tarvittaisiin parin vuoden sisällä. Nolottaa...

Poika totesi, että "Taitaa olla vika kuskin korvien välissä?" Ehkä mun pitää muuttaa jonnekin jatkuvan kesän maahan, niin en tarvitse autoon ollenkaan jarruja. Vai?

No eipä se mitään, säästettiin jarrupalat ja asentaja ei kehdannut ottaa edes maksua tästä ns. "jarruremontista". Sekin vielä nolottaa! Ilmeisesti siinäkin hallissa oli kaikilla oikein hauskaa Hymy

Ja tänään sitten säästin vieläkin enemmän... Eli ruokakaupassa voileipämargariinia, 2 rasiaa (isoja kylläkin 600g / rasia) ja kaupanpäälisiksi makuupussi! Ja pakkohan ne oli ostaa, saihan siinä samassa ilmaiseksi makuupussin! Siinä hektisessä tilanteessa kyllä unohdin (taas kerran), että meillä on kotona jo parikin makuupussia.

Tuota margariini / makuupussi -juttua kyllä järkeilin vielä jälkeenpäinkin, margariinia tarvitaan aina (ainakin tällaista superkevyttä ja terveellistä, tiedä vaikka laihtuisinkin...) ja onhan se hyvä olla yksi makuupussi enemmänkin. Kävimme kauppareissun jälkeen äidin luona kahvilla ja annoin hänelle sen toisen margariinirasian. Omalle egolleni teki tosi hyvää, kun hän piti ostostani ihan fiksuna!

Tulee tässä mieleen Susun kissakassi ja Tassun herkulliset ruuat!