Kai jo aikaisemmin kerroinkin, että eilen tuli kaksi arpajaisvoittoa postilaatikkoon? Eli sen toisen bloggailin jo aiemmin tänään ja nyt on sen toisen vuoro...

Sipin silmukoista sain tämän ihanan paketin arpajaisvoittona. Ja aivan ihana on tämäkin paketti! Peketissa on ohje ja malli paperinarukukkaan, sekä myös tarvikkeet siihen. Tämä itse asiassa on tosi hyvä juttu, koska tänä vuonna meidän käsityöyhdistyksellä, Salon Kädentaitajat ry., on yhtenä teematapaamisten aiheena paperinarut. Voin tällä tarvike / ohjepaketilla harjoitella jo valmiiksi... Kädentaitajat muuten saivat viime loppukesästä pari paperinarukirjaa Lappajärven Värjäämöltä, niistäkin voin katsoa ideoita. Minulla kun on vieläkin se paperinaruhattu tekemättä... Mutta nyt tänä vuonna paneudutaan kaikkeen mahdolliseen paperinarujuttuun todella kunnolla!

Paketissa oli myös aivan ihana jääkaappimagneetti, jossa ihana teksti:

"Anna aikaa haaveisiin,anna aikaa unelmiin"

Sekä sukkariipus, mikä minulle paremmin sopisikaan? Tässä alemmassa kuvassa myös paperiruusu näkyy paremmin. Kaunis! Kiitos Sipi ihanasta palkinnosta!

Tänään kotiin tullessa päätä särki ja olo oli pikkaisen heikohko. En tiedä, mikä mättää, mutta kotimatkalla alkoi päätä särkemään. Parin tunnin torkut ja nyt olo on mitä parhain. Harmi vain, Käsityönvirikekurssi jäi nyt väliin. Nyt vain saattaa käydä niin, että illalla ei uni tulekaan, kun on jo torkut otettu. Sitten pitää varmaan vaan tikutella sukka ja surffailla neuleblogeja läpi.