Kävin eilen erään hyvän ystäväni luona. Kyläilystä tuli todella hyvä mieli. Oli kiva jutella ja kahvitella. Ja kaiken muun kukkuraksi, aivan kuin minulla olisi ollut Joulu jo eilen, koska sain aivan ihania lahjoja...

Näin ihania lankoja sain! Neljää eriväristä likuvärjättyä Vironvillaa! Tällä hetkellä suurin ongelmani on se, että pitäisi tikutella parit villasukat (kokoa mies) ja ehkä tehdä pari joululahjaakin. Ja ne muutkin jouluvalmistelut on vielä tekemättä... Ja nyt tekisi mieli aloittaa näistä langoista jokin ihana huivi!

Eilen illalla istuin sohvalla näiden neljän vyyhdin kanssa. Istuin ja ihastelin ja mietin, että mistä väristä pidän eniten. Mistä olisi kivointa tehdä itselle huivi. Ja vaikka kuinka mietin, niin vieläkään en tiedä, mistä näistä eniten pidän. Ovat kaikki NIIN ihania! Kiitos! En tiedä, miten näistä kunnolla kiittäisin, olen todella iloinen näistä!

Sain myös Novitan 7 Veljestä. Silloin kun pitää tehdä lämmin, paksu sukka, jonka pitää kestää hyvin kulutusta, niin tämä lanka on ehdoton ykkönen!

Tänään on tarkoituksena laittaa keittiön ikkunaan jouluverhot. Meillä ei oikein vielä ole joulutunnelmaa, vaikka jouluun on aikaa enää kaksi viikkoa. Tänään aloitamme tekemällä jotakin ja huomenna jatkamme!

Päivälliseksi on tarkoituksena kokeilla broileri pizzaa ja illalla aion päätellä muutaman neuleen. Tänään se palett Revontuli sekä yhdet villasukat on saatava pääteltyä! Eli huomenna tai ylihuomenna on päivityksiä luvassa ihan valmistuneiden neuleiden osaltakin!