Tykkää neuloa Novitan Nallen paksuisista langoista sukkia.Tähän lamgam "paksuusluokkaan" kuuluvat myös Maija sekä Pallas. Eivät ole ihan ohuita, mutta eivät paksujakaan. Annoin kesällä tästä samasta Nalle langasta tehdyt sukat pikku-serkulleni, joten nyt piti tehdä itselle samanlaiset...

Sukkien koko on 38 / 39. Lanka on Novitan Nalle Kukkaketo Päivänkakkara. Puikot olivat ne metalliset, neliskanttiset, kokoa 2,75 mm. Painoa sukilla on 88 grammaa. Yritän nyt laittaa sukkien painot tänne blogiin, jotta pystyn helpommin arvioimaan, mihin jäljelle jääneet jämälangat riittävät.

Olen päivitellyt / editoinut vanhoja bloggauksia ja lisännyt niihin, kenelle olen mitkäkin sukat antanut. Kiva pitää jonkinlaista päiväkirjaa siitäkin asiasta. Varsinkin, jos jonkun joululahjatoiveena on saada samanlaiset sukat kuin aiemminkin...

Innostuin vähän eilisssä  Kädentaitajien teematapaamisessa siitä decoupacesta (väärin taisi mennä taaskin tuo sana). Mietin, että voisi olla kiva yrittää tehdä keittiöön joku kiva taulukin, jossa olisi jotakin ruokaa liittyvää kuvaa. Tästäkin taas huomaa, että olen superhyvä suunnitelmien teossa, toteutus sitten onkin ihan eri luokkaa, ainakin aikaviivettä on.

Edit. 15.12.2011 Nämä sukat menivät veljeni tyttöystävälle lahjaksi. Nämä siksi, että näissä oli pisin varsi valmiina olevista sukista. Nyt pitää varmaan tikutella itselle uudestaan Päivänkakkarat!