Lupasin tehdä ystävälleni kahdet sukat Novitan Nalle-langasta. Hän on käyttänyt koko ikänsä Nalle-sukkia ja tykkää niistä ylikaiken. Sukkien pitää olla väriltään luonnonvalkoinen ja musta, kumpaakin yksi pari. Ikäväkseni huomasin, että sitä vanhaa, perus Nalle-lankaa ei ole enää olemassakaan näissä väreissä. Löysin mustaa ja luonnonvalkoista Nalle-lankaa vain aloeverana. Toivon, että kyseinen kaivinkoneurakoitsija osaa arvostaa aloevera sukkaa...

Tässä ensimmäiset sukat hänelle. Väri on se luonnonvalkoinen. Sukkien koko on 42. Puikot olivat kokoa 3,00 mm Addin metalliset sukkapuikot. Sukat painavat 90 g. En itse henk.kohtaisesti tykännyt tästä langasta neuloessa, oli jotenkin "puuromaisen" oloista, eikä yhtään sukkalangan tuntuista. Näiden sukkien tekeminen oli minulle yhtä puuromaista sotkua. Pudotin jopa silmukoita ja jouduin purkamaan välillä jotta sain virheeni korjattua.

Fiksuna ajattelin tehdä ensin nämä valkoiset ja sitten vasta mustat, kun luonnonvaloa alkaa olla enemmän. Musta lankahan on tosi ikävää sokean tikutella huonossa valossa. Olen jo tehnyt mustaa sukkaa varren verran ja pakko tunnustaa, musta lanka on paljon paremman tuntuista neuloa. Lanka tuntuu ihan kunnon langalta, toisin kuin se valkoinen mössö. Pitäisikö ottaa yhteyttä Novitaan ja kysyä, että mikä mättää?