Uskomaton juttu, mutta sain jopa joululahjoja... Eli ehkä olen ollut kiltti, siis ainakin silloin kun tontut ovat käyneet kurkkimassa ikkunan takana!

Tällaiset ihanat jutut sain lahjaksi Pojalta. Pyöröpuikon päät ovat sellainen välikoko, joka puuttuu minulla olevasta setistä. Ja tämä lanka on sitä samaa, mitä aiemmin ostin itse pipoa varten. Eli nyt saan pipon ja huivin molemmat samasta langasta. Pitäisi vaan aloittaa, varsinkin kun on taas pakkasta luvassa...

Ja Susulta sain myös lahjan, ihanaa Teeteen Eleganttia, tästä langasta teen sen Kevätpäiväntasaushuivin, mitä kaikki tekivät viime keväänä. Siitä tulee aivan ihanan ohut ja ilmava huivi, jota voi kesällä käyttää kesämekkojen kanssa. Sekä itsetehtyä sinappia ja aivan ihanan kortin! Kiitos Susu! Tykkään kovasti näistä Teeteen langoista, minusta ne ovat tosi hyviä!

Susun blogissa on muuten arpajaiset / tuplaa mahdollisuutesi menossa. Joten kannattaa ottaa osaa, palkintona taatusti jotakin aivan ihanaa lankaa!

Ja Susuhan oli bongannut mun blogissa tasaluvunkin, 20000 kävijää! Joten pitää varmaan tehdä jossakin vaiheessa hänelle pipareita... Kiitos muuten kaikille, jotka jaksatte käydä täällä ja jättää jopa kommentteja tekeleistä ja sepustuksistani!

Meidän joulu meni todella kivasti, Poika tykkäsi lahjoistaa, ruuat onnistuivat, oli rauhallista ja mukavaa. Lepäilimme ja laiskottelimme. Ja suuret kiitokset Jossulle ja hänen miehelleen, joulukuusen tuominen oli todella suuri apu meille. Kiitos!