Sukkaa pukkaa ja sitä rataa... Eli vaikka tässä aina välillä muutakint ehdään, niin kyllä taustalla pyörivät ne villasukat aina vaan!

Novitan 7 Veljestä langasta tehdyt sukat, kokona 43. Puikot olivat kokoa 3,50 mm. Ja kuten kuvasta näkyy, näissä sukissa on kolmea väriä. Kävi pienoinen arviontivirhe ja näin pääsi käymään, eli oletin tuota vaaleamman sinistä lankaa olevan enemmänkin. Mutta, uskoisin, että kelpaavat tällaisinakin! I hope so...

Kävin tänään Pojan kanssa Turussa ja sain vietyä nämä sekä kahdet aiemmin tehdyt sukat sinne. Ovat nyt lähempänä tulevaa käyttäjäänsä ja minun ei tarvitse miettiä tätä asiaa tämän enempää.

Kotiin päin ajellessa puhuimme Pojan kanssa ja olimme kumpikin sitä mieltä, että päivä oli todella hyvä. Suorastaan onnistunut! Kävimme samalla reissulla hieman sukuloimassa ja meille kummallekin jäi todella hyvä olo kyläilystä!

Pojan käsivarsin on aina vaan kipeä. Hän sai Röh-Röh-Rokotuksen torstaina ja käsi on ollut siitä astikka todella kipeä. Rokotuskohdan kohdalla on n. 10 cm:ä halkaisijaltaan oleva punainen läikkä. Aluen on myös turvoksissa ja erittäin arka. Esim. lätkä harttareita ei pysty laittamaan päälle ja vasemmalla kädellä on aika vaikeaa tehdä mitään. Huominen päivä vielä katsotaan tilannetta. Sitten menemme käymään lääkärillä, jos tilanne ei siis parane.

Käsitöitä valmistuu täällä sohvalla tasaisen tappavaan tahtiin. Joululahjoja ei ole ehditty tekemään yhtään, ehkä tänä jouluna ei tehdäkään mitään itse? Siltä meinaan alkaa vaikuttamaan... Ja toisaalta, luulen, että tein viime jouluna NIIN paljon sukkia ja tossuja, että niistä riittää moneksi vuodeksi.

Ja kuten Nurjan kääntöpuolellakin blogissa, Päättelykeijua kaivataan ja kovasti, meillä se ei ole vielä vieraillut! Taidan tietää, missä on jo käynyt...

Nyt menen hetkeksi tekemään käsitöitä teeveen ääreen, ehkä pistän myös teeveden lämpimään. Huomenna ollaankin sitten Kädentaitajien arpoja myymässä!