Taas yhdet sukat valmiina. Nämä ovat ne neljännet serkulleni menevistä sukista, kolme ensimmäistä paria menivät perille jo parisen kuukautta sitten.

Lanka on Novitan Nalle -lankaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Nalle langassa oli enemmän ongelmia, solmuja ja jotakin nukkaa. Sain kuitenkin sukat valmiiksi, langanpätkiä sai kyllä päätellä muutaman kerran ylimääräistä niistä solmuista johtuen. Puikot olivat Addin sukkapuikot, kokoa 3,00 mm. Sukkien koko on 37. Sukat painavat 74 g.

Olen tässä hieman siivoillut (jostain kumman syystä nykyään ei siivoaminen kiinnosta oikeastaan yhtään) ja laitoin pari tiikerikakkua uuniin. En ole pitkään aikaan leiponut ja tiikerikakkuja en ole leiponut ikuisuuksiin. Toivottavasti  kakut onnistuvat, ajattelin viedä huomenna toisen kakun Neuleklubiin.

Huomenna on viimeinen Neuleklubi tänä keväänä. Vähän on oikein haikea olo, on ollut tosi kiva käydä neulomassa ja jutustelemassa Jossun , Helmin, ja Hänen, joka neuloo mopsien kanssa. Neuleklubissa on myös monta muuta mukavaa ihmistä unohtamatta opettajaamme, joka on todella taitava neuletaituri. Ehkä otan mukaani sen punaisen paidan, joka on aina vaan kesken... Sekä itselleni tulevat Pallas -sukat.

Ja Lankakaupassa on yksi Lanka, joka puhuu minulle (ja muutama muu, jotka vain kuiskaavat...) Yritän ehtiä katsomaan sitä lankaa matkalla Neuleklubiin. Siellä on myös muutama kerä kauniin väristä Kitten Mohairia superhyper alennuksessa, en vain tiedä, mitä niistä tekisin...