Sain toiset lapaset valmiiksi, huh! Koville on ottanut, tuntuu, että en saa mitään tämän Lapaskuun aikana aikaiseksi! Itselleni meinasin näistä lapasia, koska teen MiniPalettistakin Revontulen itselleni, värinä musta-harmaa. Olisivat värit stemmanneet hyvin yhteen. Poika kuitenkin vei nämäkin lapaset.


 

Elikkä näissä lapasissa on lankana SandnesGarnin Palett, jonka olen ostanut Susulta Lankakaupasta. Puikot olivat kokoa 5. Ehkä minun käsialalleni olisi tälle langalle sopinut numeron pienemmät puikot. Langankulutusta en osaa ollenkaan arvioida, kahdesta 50 gramman kerästä jäi kummastakin, neuloin samaan aikaan kumpaakin lapasta. Voisin ehkä saada lopusta kämmekkäät itselleni, mutta tuskin Lapaskuun aikana kuitenkaan. Loppulangan muotoutumisesta voi lukea blogistani, ehkä joskus tulevaisuudessa...

Huomenna, lauantaina, olisi ollut Neuleklubi. Nyt en vaan pääse menemään, harmittaa kyllä, mutta nyt tärkeysjärjestys on tällä kertaa tämä. Ehkä ensi kerralla toinen.

Sunnuntaina Salon Kädentaitajilla on myyjäiset Sinisessä Talossa Salossa. Tervetuloa kaikki tekemään jouluostoksia!

Olen saanut kolme neuletta valmiiksi, nämä kintaat, sukat ja yhden Revontulen. Tuo päättely ja pingotus tässä vaan nyt on ongelmana, millään ei innostaisi! Lähipäivinä uskoisin kyllä tulevan enemmänkin päivityksiä, nyt kun ollaan vauhtiin päästy jo!

Nyt laitan teeveden kiehumaan ja meinaan muutaman rivin tikutella, tai päätellä yhdet sukat... Ne saisi huomenna vietyä tulevalle käyttäjälleen Suomen Turkuun, kun sinne kumminkin menemme. Jos siis saan ne pääteltyä vaan...