Viime viikkoisella teematapaamsiella lipsahti muuten sitten enempikin, kuin vain se puuvillalanka Bavarianiin...Samassa sarjassa muiden "sulovileenien" kanssa. Kympillä neljä kerää Vilmaa! Aivan ihanan tuntuinen perussukkalanka. Ja ihanat värit! Pakko saada välillä vaihtelua seiskaveikkoihin.

Viime viikot on väännetty lätkän kanssa. Luistella en osaa, vaikka jäähallilla melkein asunkin. Kesää kohden mennään ja alkaa onneksi se kevyempi kausi tässä lapsen harrastuksessakin. Sälli innostui nyt kyllä rullaluistelusta ja rullakiekosta, joten ei kesästäkään ihan kevyt ole tulossa. Onneksi olen ammattikoulusta valmistunut joskus viime vuosituhannella autonkuljettajaksi, muuten en välttämättä tässä äidin roolissa pärjäisikään ;) Ja onhan se hyvä, että lapsi harrastaa....

Lähipäivinä pitäisi aloitella pihan siivous. Uskomatonta, miten paljon roskaa ja lehtiä on pihalla. Muistaakseni syksyllä vähän haravoin suurimpia pois, vaikka sitä onkin nyt vaikeaa uskoa.

Tekisi vain mieli tehdä sukkia, ei siivota tai haravoida... Aivoni eivät ole vielä tajunneet, ettei villasukkia tarvita enää niin paljon kuin talvella.